GOLDEN BIRD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 543 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Golden Bird. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2024 om 4:46 Eten was lauw en leek opgewarmd omdat het taai was. Prijzen flink omhoog gegaan maar kwaliteit achteruit. Voor mij echt de laatste keer dat ik hier besteld heb. Schandalig
5 mei 2024 om 19:00 Vlees id Pangsit was beetje taai Maar hoofdgerechten waren lekker!
3 mei 2024 om 20:14 Één van de beste Chinees in de buurt, misschien niet de voordeligste maar je krijgt wel kwaliteit en uiteindelijk draait het daar om. Wij bestellen altijd hetzelfde en elke keer is het top. Echt een aanrader.
27 apr 2024 om 19:57 Top! Stipt op tijd afgeleverd, vriendelijke bezorger, heerlijk eten. Aanrader!
26 apr 2024 om 21:30 Het is prima nooit een probleem, alleen de bezorger op de fiets had mijn eten goed door elkaar geschud. Zodat het plastic zakje helemaal onder zat.. Niet echt fijn als je er voor betaald heb!
21 apr 2024 om 22:38 Altijd lekker!
18 apr 2024 om 10:16 Bestelling kwam mooi op tijd. Was goed warm en prima van kwaliteit en lekker van smaak.
15 apr 2024 om 9:26 Snel geleverd Lekker eten mag wel iets meer groente door
14 apr 2024 om 20:20 Goede kwaliteir snelle bezorging.
12 apr 2024 om 19:56 Het eten was super lekker
1 apr 2024 om 19:51 De tijd die je moet opgeven, komt niet overeen met de werkelijkheid, maar je kunt dit niet blank laten. De bestelling kwam ruim op tijd en het was heerlijk, ook heerlijk warm. Zeker voor herhaling vatbaar.
31 mrt 2024 om 18:42 voor de tweede keer besteld, perfect geregeld, snel geleverd, leer eten!